RÝCHLO SA MÍŇA!

NAJPREDÁVANEJŠIE RODINNÉ AUTO NIKDY NEBOLO VÝHODNEJŠIE

ŠKODA OCTAVIA je stelesnením ideálneho automobilu na rodinnú dovolenku alebo služobnú cestu.
Vyberte si niektorý z ihneď dostupných modelov a nešliapnete vedľa. Dlho však neotáľajte, míňajú sa rýchlo a tak skoro opäť nebudú.
Nielen, že sú ihneď k odberu, pribalili sme aj širokú ponuku benefitov, ktorá presvedčí aj tých najzarytejších skeptikov.

Vyberte si svoju novú OCTAVIU ešte dnes

Čo teraz získate

To najlepšie...

Pre vašu rodinu

Zamilujete si ju hneď po prvej jazde a vaša rodina určite tiež. A nielen preto, že je priestranná, pohodlná a naozaj bezpečná; batožinovým priestorom prekonáva svoju triedu a vy sa ani na sekundu nemusíte obávať, či zbalíte všetko potrebné na predĺžený víkend alebo koncoročnú lyžovačku.

Dozvedieť sa viac


Pre vašu prácu

V živote aj podnikaní sa potrebujete na svojho partnera na 100% spoľahnúť. Nie nadarmo je preto u nás už roky najpredávanejším firemným autom práve OCTAVIA. Bez ohľadu na to, či sa práve chystáte na dôležité pracovné stretnutie alebo si iba užívate pauzu, jazdné vlastnosti, komfortný interiér a batožinový priestor našej legendy vás vždy podržia.

Dozvedieť sa viac

Vyberte si z vozidiel ihneď k odberu

Nakoľko sú všetky vozidlá z našej ponuky dostupné skladom k okamžitému odberu, môžete si svoje nové auto odviezť doslova okamžite.

Objednajte sa na jazdu